deHOVEnaar kersteditie

246De geabonneerden op deHOVEnaar ontvangen het kerstnummer eerdaags in hun brievenbus. Dit nummer is ook los verkrijgbaar in dagbladhandel Punt Komma, Kapelstraat 79 te Hove voor 1,30 euro.

KERSTBOOM2De redactieraad van deHOVEnaar wenst al zijn lezers gezellige liefdevolle kerstdagen en een fijne eindejaarsperiode. Dat 2016 voor ieder van u en uw familie een nieuw sprankelend jaar mag worden met een goede gezondheid, veel geluk en veel mooie momenten, bruisende energie en tijd om te genieten en te houden van elkaar. Aan de sponsors van deHOVEnaar, onze welgemeende dank voor de jaarlijkse steun! Zonder jullie zou dit blad onmogelijk inhoudelijk én vormelijk stijlvol kunnen worden gemaakt. Wij wensen u allen een succesvol jaar met originele idee‘n, veel inspiratie en uiteraard enorm veel werkplezier!