Dankwoord en wensen van deHOVEnaar

De redactie en het bestuur van deHOVEnaar wensen hun lezers een fijne en gezellige kerstperiode en een spetterend eindejaar. Laat ons het nieuwe jaar welkom heten, het is fris en nieuw. Laat ons genieten van elk moment dat het met zich meebrengt.

Wij wensen jullie allen voor 2017
   12 maanden vreugde
   52 weken plezier
   365 dagen succes
   8760 uren gezondheid
Een gelukkig nieuw jaar!

DeHOVEnaar gaat een feestelijk jaar tegemoet. In 2017 vieren wij ons vijftigjarig jubileum. En dat zal gevierd worden en niet onopgemerkt voorbijgaan!

Wij danken al onze trouwe abonnees, nieuwe lezers, onze sponsors en alle medewerkers voor de financiële en logistieke steun, de leuke reacties, kritische bemerkingen,…  Tevens dank aan het gemeentebestuur voor het ter beschikking stellen van een mooi werklokaal.
Dit doet ons allemaal enorm veel deugd en geeft ons de kracht en de moed om verder te gaan. Hartelijk dank!