Sfeerbeelden tentoonstelling 50 jaar deHOVEnaar

Het openingsweekend van de tentoonstellingsweek 4×50 jaar op 22 en 23 april in het Gemeentelijk Centrum De Markgraaf en in het Kostershuisje was alvast een mooi succes! Veel bezoekers, leuke babbels en lekkere drankjes!
De tentoonstelling loopt nog tot 30 april 2017. Iedereen welkom!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”45″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”150″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Bekijk slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]